Cum lucrăm?

1. Proiectare şi evaluare preliminară

Este important ca aspectele următoare să fie clarificate încă la începutul colaborării:

  • Ce doreşte clientul?

  • Cât timp avem la dispoziţie?

  • Care este suma alocată comenzii?

În posesia acestor informaţii, dacă este necesar, stabilim data vizitei la faţa locului. După evaluarea la faţa locului, realizăm, de cele mai multe ori, un plan de situaţie şi modelul digital al locului. Apoi, în baza datelor locale şi cerinţelor clientului, realizăm una sau mai multe variante de proiecte şi oferta de preţ informativă.

 

2. Finalizarea proiectului şi avansul

După o a doua consultare, selectăm împreună varianta de proiect cea mai potrivită şi stabilim materiile, armonia cromatică, procedeele de tratare a suprafeţei, feroneria, tehnica de iluminat etc., urmând ca preţul final să fie stabilit în baza acestora. Dacă reuşim să cădem de acord, în majoritatea cazurilor se furnizează un avans, care reprezintă 50% din preţul final. Apoi, este finalizat proiectul care intră la producţie.

 

3. Producţie şi livrare

La cererea clientului, îl vom informa despre procesul de fabricare. Produsul finit va fi livrat şi montat la faţa locului, la o dată stabilită anterior. După montaj şi predare, prezentăm clientului garanţiile acordate pentru produs şi utilizarea normală, având loc achitarea restului de plată din comandă.